вівторок, 18 грудня 2007 09:47

Анна Семенович змінила стать (ФОТО)

Анні Семенович довелося позбавитися від своїх грудей заради нової програми "Льодовикового періоду". За задумом тренера Іллі Авербуха Семенович і Макаров помінялися статями. Анна вийшла на лід в образі меткого сільського хлопця, а Олексій - писаної красуні.

Костюмерам довелося дуже постаратися, щоб заховати груди під нарядом співачки. Груди Анни перетягнули, а зверху наділи вільний тільник. Але спортсменка все одно переживала.

В цілому ж образ сільського хлопця Анні вдався. Фігуристка без всяких коливань вирішила відмовитися від косметики. Її обличчя "прикрашав" тільки відмінно намальований синяк. А волосся вона приховала під величезною кепкою.

"Мене ніхто не впізнає, - сміялася Ганна перед виступом. - Тільки і чую: "Хто це?""

Але, як не старалася Семенович, все-таки Макаров її переплюнув. Його одностайно визнали найсексапільнішою пані на проекті. Навіть Владислав Третяк, що сидів в жюрі, не зміг встояти перед чарівливістю Льоши, повідомляє "Твій День".

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович змінила стать (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі