субота, 29 квітня 2017 17:44

Анна Розова потребує допомоги на реабілітацію

Автор: фото надане Юлією Розовою
  4-летняя Анна Розова
4-летняя Анна Розова

4-річна Анна Розова з міста Красноград Харківської області має орушення проміжного обміну, мітохондріальну дисфункцію, дефіцит ферментів фалатного циклу. Вроджені вади розвитку головного мозку, часткову атрофію дисків зорових нервів та природжений горизонтальний ністагм. Батьки просять допомоги на реабілітацію.

"Аня народилася здоровою. Їй зробили щеплення БЦЖ. Нас виписали з пологового будинку, все було добре. Ніхто з чергових лікарів теж не бачив бодай якихось відхилень в розвитку дитини. В два місяці ми помітили, що в Ані очі бігають в різні сторони. Ми поїхали на обстеження в обласну дитячу лікарню. Після нам сказали, що у дитини просто слабкий м'язовий тонус. Порадили робити масажі і лікувальну фізкультуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річній Анастасії Куликовській терміново потрібна операція на серці

Ми дотримувалися всіх рекомендацій, але результату не було. Дитина не повзала і не могла ходити. В рік нам зробили магнітно-резонансну томографію і генетичний аналіз. Сказали, що в Ані порушений обмін речовин, що дає такі ускладнення на розвиток дитини, допоможе тільки інтенсивна реабілітація. Після року ми почали їздити в клініки, голковколювання, заняття з дельфінами, іпотерапію. Найближчим часом треба їхати на черговий курс в клініку Козявкіна Трускавця. Необхідно знову знайти близько 17 тисяч гривень. Ми вже вичерпали всі ресурси, які були в нас. Звертаємося до небайдужих людей. Ваша допомога потрібна нашій Ані. Без вас ми просто не справимось. Будь ласка, підтримайте нас. Навіть невеличкими сумами. Ми будемо всім дуже вдячні" - розповіла Gazeta.ua мати Юлія Розова.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанка - 4149 4978 5282 6199 (Розова Юлія Леонідівна), контакти: 066 930 11 56.

Зараз ви читаєте новину «Анна Розова потребує допомоги на реабілітацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі