четвер, 26 квітня 2007 10:56

Американським тваринам пропонують покусати політиків

Американська компанія Fat Cat, яка виробляє іграшки для домашніх тварин, випускає лялечки, що зображають популярних політиків. Коти і собаки можуть їх гризти, вилизувати і дряпати.

У колекції звіриних забав, що носить назву "Політичні Тварини" представлені три персонажі: президент США Джордж Буш (іграшка George W), сенатор і кандидат в президенти США Хилларі Клинтон (лялька Capitol Hillary) і губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер (лялька Arnold).

Випуск цих лялечок був вперше початий на початку 1990-х років. Тоді пропонувалися до продажу іграшки See Bill Run (з обличчям президента Білл Клинтона), Newt Hoot (з обличчям Ньюта Гингрича, лідера Республіканської партії в Конгресі США) і Toss Perot (зображала мультимиллиардера Роса Перо, який добився величезного політичного успіху, - на президентських виборах 1992 року, виступивши як незалежний кандидат, він набрав 12% голосів).

Політики - не єдині жертви виробників собачих і котячих іграшок. До недавнього часу випускалася лялька Byte Bill ("Укуси Білла"), що зображала засновника і керівника корпорації Microsoft Білл Гейтса. Окрім них, собакам і кішкам пропонувалося погризти інших неприємних для них персонажів - листонош, ветеринарів, грабіжників і осоружних сусідських хлопчиськ. Проте основний асортимент продукції пов"язаний з тваринним світом: випущені іграшки у вигляді мишок (для кішок), кішок (для собак), собачок (для кішок), ящірок, пташок і т.п.

Котячі і собачі іграшки зовні практично однакові - вони розрізняються лише за розмірами і матеріалами, використовуваними при їх виробництві (собачі - щільніші і вандалостійкіші). Вартість подібних лялечок варіюється від $3.99 до $6.99. Компанія Fat Cat указує на своєму сайті, що "головним завданням нашої фірми є сміх тварин і їх господарів", повідомляє Washington Profile.
Зараз ви читаєте новину «Американським тваринам пропонують покусати політиків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі