четвер, 21 серпня 2008 13:54

Американець судиться з рестораном через триметрового глиста

За ствердженням позивача, джерелом зараження глистами став салат з лосося, що не пройшов достатньої теплової обробки.

Житель США, в організмі якого був виявлений майже триметровий стрічковий черв"як, подав до суду на ресторан у Чікаго, повідомляє Медпортал.

У своїй заяві Ентоні Франц повідомив, що замовив рибний салат в ресторані Shaw"sCrabHouse в серпні 2006 року. Після відвідин ресторану він важко захворів, а через деякий час у нього був виявлений стрічковий черв"як (мабуть, широкий лентовий) завдовжки близько 2,7 метрів. На думку лікаря Франца, єдиним джерелом зараження могла стати недоварена риба, зокрема, лосось.

Відповідачами у цій справі стануть ресторан і його материнська компанія - LettuceEntertainYouEnterprises, персонал яких звинувачується в халатності, проявленій при обслуговуванні клієнта. Як компенсація "болю, страждання, пропущений робочий час і втрата інтересу до життя" Франц розраховує отримати 100 тисяч доларів.

У свою чергу, представники компанії LettuceEntertainYouEnterprises заявили, що не згодні з пред"явленим звинуваченням.

"Ми провели ретельне розслідування і абсолютно упевнені в тому, що джерелом зараження не є їжа, приготована в ресторані", - повідомив віце-президент компанії.

Стрічкові черв"яки - паразити кишечника людини і хребетних тварин. У довжину вони можуть досягати 15 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Американець судиться з рестораном через триметрового глиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі