субота, 12 листопада 2011 14:01

Американець розгріб тонну сміття, щоб знайти діамантову обручку дружини

Американець розгріб тонну сміття, щоб знайти діамантову обручку дружини

Житель американського штату Флорида Брайан МакГуїн разом з домашнім сміттям випадково відправив у кошик діамантову обручку дружини, вартістю 10 тисяч доларів. Зникнення прикраси виявили на наступний день, але було пізно: служби встигли відправити зібрані мішки на звалище.

Миритися з втратою дорогої речі, та й до того ж пам'ятної, пара не збиралася. Брайан зв'язався з власниками сміттєвого резервуара, куди доставляють відходи, і отримав дозвіл недовго покопатися в них. Оператори резервуара надали МакГуїн спеціальний скафандр для експедиції на звалище.

"Я навіть не уявляв, з чим зіткнуся, - сказав в інтерв'ю телеканалу "Фокс ньюз" американець. - За високим парканом мене чекала гора смердючого сміття, заввишки з п'ятиповерховий будинок. Спочатку я перебрав кілька сотень пакетів, але потім зрозумів, що так справа не піде і почав уважно вивчати свіжу партію мішків, що надыйшли, і не повірив очам. Всього в метрі лежав наш зелений смугастий целофановий пакет! Мене підкинуло від радості, здавалося, що виграв в лотерею мільйон доларів".

"Обручка Енн знайшлася, і це велика радість, адже без нього мене навряд чи б пустили на поріг", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Американець розгріб тонну сміття, щоб знайти діамантову обручку дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі