середа, 27 лютого 2008 08:46

Алекса вийшла в світ з колишнім залицяльником Собчак (ФОТО)

Вперше після розриву відносин з репером Тіматі екс-"фабрикантка" Алекса з"явилася на публіці не одна

На вручення премії "Людина дощу" молода співачка приїхала разом з 50 літнім олігархом Умаром Джабраїловим. З недавніх пір пара абсолютно вільно з"являється на світських заходах.


Не секрет, що Умар Джабраїлов відомий серед московського бомонду небайдужим ставленням до молодих гламурних панянок. В різний час йому приписували пристрасні романи з Ксенією Собчак, Жанною Фріске і навіть чорношкірою красунею-моделлю Наомі Кемпбелл.

Проте, не дивлячись на такий значний список перемог, олігарх не зміг встояти перед чарівністю 20 літньоъ Олександри Чвікової - юної співачки, відомішої як Алекса.

Вперше Умар і Алекса зустрілися на дні народження Президента Чеченської Республіки Рамзана Кадирова 12 жовтня минулого року. Молоденьку випускницю "Фабрики зірок" запросила з собою хороша знайома Кадирова - продюсер Яна Рудковська.

Вже того вечора між Умаром і Алексою виникла симпатія. Проте не дивлячись на це, після повернення до Москви вони довгий час не бачилися. Джабраїлов побачив Алексу на зйомках програми Сергія Зверэва "Зірка в кубі" і вирішив на цей раз не упускати можливість узяти ситуацію в свої руки.

Прямо зы зйомок парочка відправилася на спыльну вечерю. З тих пір олігарх і співачка практично скрізь з"являються тільки удвох. Джабраїлов навіть познайомив дівчину з колишньою подругою - Ксенією Собчак, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Алекса вийшла в світ з колишнім залицяльником Собчак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі