неділя, 06 січня 2019 10:36

Яку погоду українцям обіцяють на Різдво й у Святвечір

Яку погоду українцям обіцяють на Різдво й у Святвечір
На Різдво синоптики обіцяють сніг майже на всій території України. ФОТО: dp.vgorode.ua

6 січня Україну накриють сніги й морози. Удень температура сягне позначок -3-8 градусів. На Святвечір становитиме від -4 до -10.

Значних опадів цього дня не очікується вздовж смуги Суми-Миколаїв. Києву ж обіцяють сніг і мороз. Удень стовпчики термометру в столиці показуватимуть -2-5 градусів. У Святвечір опустяться до -9. Повідомила про це синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

На Різдво сніжитиме майже на всій території України. Малоймовірні опади лише на півночі. Замість снігу тут ударить морозом. Вночі температура повітря знизиться до -8-15 градусів. Удень триматиметься на рівні від -5 до -11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Різдво Україна буде найморознішою країною Європи

У Києві на Різдво очікується лише мороз. Місцями може випасти невеликий сніг. Температура повітря вдень становитиме -4-7 градуси, у ніч перед Різдвом – від -9 до -11.

Раніше повідомили про 25-градусні морози. Різких змін температури в Україні синоптики очікують після 15 січня. Найхолодніше буде на сході, найтепліше – у південних областях.

Зараз ви читаєте новину «Яку погоду українцям обіцяють на Різдво й у Святвечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі