неділя, 01 березня 2020 10:29

Якою буде погода у перший день весни

Якою буде погода у перший день весни
Сонячно але холодно - погода в Україні.Фото: vesti.dp.ua

1 березня, погода в Україні буде теплою та сонячною. Подекуди можливі незначні дощі.

За прогнозом синоптиків із Український гідрометцентру, перший день весни буде сонячной майже на всій території. У Закарпатській, Львівській та Волинській областях сьогодні можливі незначні опади.

Температура повітря вдень коливатиметься від +7 до +10 градусів, у західних та південних областях повітря прогріється до +12. Вночі на півночі та сході країни стовпчики термометрів опустяться до -2...-4 градусів. На решті території вночі - 0...-2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові пенсії та дороги: які зміни чекають українців у березні

У Києві сьогодні малохмарна погода. Вдень температура буде від +8 до +10 градусів. Вночі у столиці термометри покажуть від 0 до -2. Вітер південний вітер, 7-12 м/с. Без опадів.

29 лютого окупанти 19 разів порушили режим припинення вогню. Вороги обстріляли наші позиції із мінометів калібру 120 мм та 82 мм, з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також помітили роботу снайперської пари.

Зараз ви читаєте новину «Якою буде погода у перший день весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі