четвер, 07 березня 2019 11:58

Якою буде погода 8 березня перед різким похолоданням

Якою буде погода 8 березня перед різким похолоданням
KakProsto 8 березня потепліє до 15 градусів

8 березня в Україні пануватиме хмарна погода з проясненнями

Можливий невеликий дощ, повідомляють синоптики.

За даними Укргідрометцентру, денна температура повітря на більшій частині території країни у п'ятницю коливатиметься в межах від 11 до 15 градусів тепла.

"Грійтеся, підставляйте носа сонечку, бо на наступному тижні так не буде. Прийде похолодання! Поки 8, 9 та 10 березня в Україні очікується висока температура повітря, протягом дня +8+14 градусів, на Заході 8-9 березня +10+17 градусів", – повідомила на сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

На північному сході - Сумщина, Харківщина - повітря буде свіжішим, +5+9 градусів.

"Залишається гуляти рвучкий, до сильного, вітер, будьте обережними! Завтра атмосферний фронт може нагнати хмари та навіть покапати дощем на мешканців західних та північних областей України. На Півдні, у центральній частині та на Сході буде суха погода", - зауважила синоптик.

У Києві день, коли вулиці розквітнуть рожевими тюльпанами, жовтими нарцисами, бузковими гіацинтами та червоними від активного забігу по базарчиках чоловіками, буде теплим.

Температура повітря очікується найвищою у найближчій перспективі, вдень +12+15 градусів. Але залишається поривчастий вітер та можуть набігти хмари з невеликим дощем.

9 березня, у день народження Тараса Григоровича Шевченка, очікується комфортна погода, буде тепло та сонячно.

10 березня знову посилиться вітер, збільшиться хмарність, піде дощ та з північних районів Київщини почне знижуватися температура повітря.

Тому поки що гріємося, святкуємо 8 березня, не святкуємо 8 березня, просто милуємося квітами та ловимо щоками сонце, додала Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз погоди на березень

Погода 7 березня порадує довгоочікуваним сонцем. Майже по всій території країни буде тепло та сухо, але із сильним вітром до 12 м/с.

Температура повітря помітно різнитиметься від заходу до північного сходу.

Зараз ви читаєте новину «Якою буде погода 8 березня перед різким похолоданням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі