вівторок, 08 липня 2008 16:34

Яким зіркам пластика пішла на користь, а яким - ні (ФОТО)
5

До допомоги пластичних хірургів удаються багато знаменитостей, і більшість зовсім цього не приховує. А що приховувати? Адже результат повинен бути очевидний. Але, на жаль, він буває далеко не завжди хороший, повідомляє aif.ru.
Кортні Лав - невдало
Скандально відома співачка і вдова Курта Кобейна Кортні Лав прославилася не тільки любов"ю до лихослів"я, наркотиків і алкоголю, але і захопленням пластичними операціями. Повернути молодість за допомогою хірургів - ідея непогана, якщо, звичайно, не перегинати палицю. Але Кортні захотіло все і відразу: у результаті співачка з"явилася перед здивованою публікою з величезним бюстом, надутими губами і новим носом. Проіснувавши декілька років в образі воскової ляльки з Музею мадам Тюссо, Лав відправилася до Парижа до відомого лікаря в надії, що він поверне їй людське обличчя. Співачці видалили силікон, підкоригували ніс, але навіть це не зробило її привабливішою. Швидше за все, Кортні вже ніколи не буде колишньою.

Ешлі Сімпсон - вдало
Пластичною хірургією захоплюються не тільки старіючі зірки. Іноді під ніж хірургів лягають і юні персони. Наприклад, співачка Ешлі Сімпсон. Вона ніколи не була потворою, але їй не давала спокійно спати слава старшої сестри Джесіки, визнаного секс-символа Америки. У 21 рік Ешлі, щоб не бути тінню чарівної родички, змінила форму носа. Операція пройшла вдало. Дивлячись на її результат, можна сказати, що Сімпсон дійсно почала виглядати краще.


Софія Ротару - вдало
Софія Ротару - втілення елегантності і доброго смаку. Вона, мабуть, одна з небагатьох, хто зуміла узяти краще від пластичної хірургії. Співачку не затягнула пристрасть до постійного "вдосконалення": нарощування, збільшення, накачування силіконом і ботоксом. Ротару просто підтримує себе в хорошій формі. Хоча сама артистка не афішує того, що звертається до хірургів, фахівці вважають, що співачка не раз робила фейс-ліфтінг (підтяжка обличчя), мастопексію (підтяжка молочних залоз), блефопластику (корекція форми вік). У будь-якому випадку, скільки б операцій не було у Софії Ротару у минулому, зараз вона виглядає приголомшливо.


Донателла Версаче - невдало
Глава всесвітньо відомого модельного будинку Донателла Версаче останнім часом виглядає як головна героїня передачі про жертви пластичної хірургії: величезні розпухлі губи, глибокі зморшки навколо рота, скорчений ніс, нерівна шкіра. Фахівці дивуються, що могло привести до таких сумних наслідків. Більшість з них сходяться на думці, що лякаюча зовнішність Версаче - результат невдалих ін"єкцій ботокса і надмірного захоплення засмагою. Зате фігура у 52-річної Донателли завдяки пластичним хірургам як і раніше точена.

Сергій Зверєв - невдало
Складно утриматися від здивованих вигуків, дивлячись на чоловіка в черевиках на величезних каблуках, чиє обличчя повністю позбавлене мужності і у будь-який час доби покрито густим шаром вечірнього макіяжа. Щоб виглядати настільки екстравагантно, стиліст, шоумен, за сумісництвом ще і співак Сергій Зверєв зробив не одну пластичну операцію. За словами зірки, попрацювати над зовнішністю йому прийшлося після автомобільної аварії в 1995 році. Почалося все з ринопластики - зміни форми носа, сильно постраждалого в ДТП. Цілком може бути, що співак не лукавить: ніс міг зламатися, але навіщо після катастрофи накачувати губи? На додаток до нового плотського рота Сергій зробив ще і "свіженьке" підборіддя і широкі скули. Результатом пластичних операцій сам Зверєв дуже задоволений, принаймні, він не раз із захватом говорив про свою красу в інтерв"ю і телепередачах.

Зараз ви читаєте новину «Яким зіркам пластика пішла на користь, а яким - ні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі