субота, 22 грудня 2018 10:40

Яким буде 2019 рік – 5 передбачень астролога

Яким буде 2019 рік – 5 передбачень астролога
За прогнозом астролога, матимемо спекотне літо. Дощу бракуватиме. Фото: politinfo.com.ua

Наступного року переживемо 5 затемнень. Це позначиться на самопочутті українців та вплине на суспільно-політичне життя країни. Про це Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

Пропонуємо вашій увазі 5 передбачень від астролога на 2019 рік.

Вибори

"31 березня – не вдала дата для багатьох кандидатів, - каже Максимова. - Вибір народу суттєво відрізнятиметься від соцопитувань, які озвучуватимуть під час передвиборчої гонки. Шансів у нинішнього гаранта небагато. Нового обличчя теж не побачимо. Це буде очікувана персона. Не актор і не співак, а політик, який добре орієнтується у закулісних інтригах, має авторитетних друзів в Україні і світі".

Війна

"Прямого наступу агресора не бачу. Будемо у виграшній позиції, що б не відбулося, - передбачає астролог. - Будь-який вчинок Росії по відношенню до нас буде на руку Україні. Підтримають європейські лідери і США. Не віддамо ворогу жодного метра рідної землі".

Затемнення

"Матимемо 5 затемнень. Часткове сонячне відбудеться 6 січня і серйозно відіб'ється на передвиборчій компанії, бо впливатиме на електорат, - говорить Олена Максимова. - Людьми керуватимуть сумніви і страх. Побоювання виникатимуть у любителів посидіти в соцмережах. Мозок багатьох буде затуманений рекламою та обіцянками. Щоб не помилитися з вибором, зверніться до історії. Це допоможе розрізнити істину від брехні.

21 січня спостерігатимемо місячне затемнення. Загостриться ситуація на Донбасі. Та ми будемо готові до реальної відповіді супротивнику. 2 липня переживемо тотальне сонячне, 16 – місячне затемнення. Це період випробувань. Подорожчає долар, підуть вгору ціни, гаманці українців схуднуть. Останнє сонячне припаде на 26 грудня. Позначиться на імунітеті. Матимемо чергову хвилю захворювань на грип".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потепління, мокрий сніг та ожеледь: які сюрпризи принесе погода на затяжні вихідні

Протести

"Чим активніше поводитимуться громадяни, тим краще будемо розвиватися. Зараз не слід мовчати про свої проблеми і відлежуватися на дивані. Досить сподіватися на політиків. Багато що буде залежати від нас. Рішення керівництва не задовольнятимуть. Це викличе ворожі настрої у суспільства. Нового Майдану не буде. Та поодинокі протести спалахуватимуть не тільки в столиці", - прогнозує Максимова.

Погода

"Матимемо спекотне літо. Дощу бракуватиме, - розповідає астролог. - Багато урожаю через це постраждає. Аграріям варто подбати про своєчасне зрошення. Дещо доведеться збирати раніше, ніж того вимагає календар".

Наступного року в Україні відбудеться повне перезавантаження влади, вважає астролог Олена Максимова. На Україну чекає непростий, але дуже продуктивний 2019 рік.

Зараз ви читаєте новину «Яким буде 2019 рік – 5 передбачень астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі