четвер, 25 лютого 2021 10:45

Як запобігти нежитю і набряку ніг - медичний гороскоп на 25 лютого

Як запобігти нежитю і набряку ніг - медичний гороскоп на 25 лютого
Не допускайте надмірного перевантаження. Не захоплюйтеся тонізуючими напоями. Фото: pixabay.com

25 лютого виключайте з раціону висококалорійні страви. Не допускайте перекусів між основними прийомами їжі. Із зайвою вагою важко буде боротися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Організм погано протистоятиме зовнішній інфекції, - каже астрологиня. – Запобігайте появі застуди. Нежить заважатиме зосередитися на роботі. Спостерігатиметься загальна фізична слабкість. Не допускайте надмірного перевантаження. Не захоплюйтеся тонізуючими напоями. Погіршується відтік крові з вен. Можливі набряки через велике навантаження на ноги. Відпочивайте, піднявши ноги на стільчик".

Овен

Уповільнюється перистальтика кишок. Літні люди страждатимуть від запорів. Їжте продукти, багаті на клітковину. Не перевантажуйте шлунок.

Телець

Мийте ноги теплою водою. Не час призвичаюватися до загартування. Можуть турбувати болі у колінах.

Близнюки

Розпочніть ранок з інтенсивної гімнастики. Запобігайте розвитку застійних явищ у суглобах та зв'язках. Піднімати важкі речі не варто.

Рак

Намічається тенденція до збільшення ваги тіла. Знижуйте калорійність страв. Придбайте абонемент у тренажерну залу.

Лев

Загострюються хронічні захворювання органів дихальної системи. На цей раз пройдіть повний курс обстеження й лікування.

Діва

Похід до мануального терапевта слід відкласти. Не можна проводити ніяких процедур в області шиї та спини. Хворим із зміщенням хребців необхідно носити корсет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцями до +15°С: яким регіонам пощастить із погодою

Терези

Поставлені у цей день пломби довго не триматимуться. Протезування зубів пройде з ускладненнями. Перенесіть візит до стоматолога на наступний тиждень.

Скорпіон

Уникайте тривалого контакту рук із засобами побутової хімії. З'являтимуться подразнення на шкірі. Користуйтеся гумовими рукавичками.

Стрілець

Добрий час для проведення профілактики зниження гостроти зору. Пропийте відповідні вітаміни. Увечері зробіть компрес на повіки для зняття втоми з очей.

Козеріг

Протягом дня руки й ноги залишатимуться холодними. Погіршується кровопостачання кінцівок. Більше рухайтеся. Прийміть ввечері теплу ванну.

Водолій

Ви важко переноситимете шумну атмосферу. Організуйте собі для роботи затишне приміщення. Тоді втома не знесилить вас наприкінці дня.

Риби

По можливості менше часу проводьте за кермом. Уповільнюється реакція нервової системи на зовнішні подразники. Підвищується ризик аварій на дорогах.

25 лютого менше говоріть, більше робіть щось корисне руками.

Зараз ви читаєте новину «Як запобігти нежитю і набряку ніг - медичний гороскоп на 25 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі