четвер, 25 лютого 2021 07:00

Гороскоп на 25 лютого: чого категорично не можна робити у цей день

Гороскоп на 25 лютого: чого категорично не можна робити у цей день
Побачення будуть невдалими. Категорично не можна змінювати партнера, шукати пригод на стороні, починати службовий роман. Фото: pixabay.com

25 лютого менше говоріть, більше робіть щось корисне руками. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Саме час перевірити теорію практикою, - говорить астрологиня. – Цього дня легко зумієте виявити недоліки у нових проєктах. Не вступайте в суперечки. Істина в такий спосіб не народиться. А час буде згаяно. Виходьте з дому у справах завчасно. Траплятимуться затримки у дорозі через транспорт. Романтичних пригод шукати не слід. Побачення будуть невдалими. Категорично не можна змінювати партнера, шукати пригод на стороні, починати службовий роман. Тримайтеся подалі від наполегливих залицяльників. Не давайте їм приводу для сподівань на зустріч. Матимете багато клопоту".

Овен

Рівень заробітку знижується. Не варто купувати товари на виплат. Погасити кредит буде складно.

Телець

Здійсніть усі необхідні покупки та виплати у першій половині дня. Ввечері з грошима не щаститиме.

Близнюки

Вчасно знаходитимуться потрібні речі за помірні гроші. Удача супроводжуватиме вас у дрібницях. Розраховувати на надприбуток не слід.

Рак

Гроші швидко зникатимуть з кишені. Відкладіть початок ремонтних робіт. Вони триватимуть довго й коштуватимуть невиправдано дорого.

Лев

Надходитимуть невеликі прибутки. Вони допоможуть вам забезпечити щоденні витрати до одержання основного заробітку. Уникайте заборгованостей.

Діва

У вашій кишені обмежена сума. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки з боку родичів. Відкладіть придбання товарів для дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Температурні гойдалки до Великодня: коли в Україну прийде тепло

Терези

Збільшується список термінових виплат. Зумійте розумно розпорядитися наявною сумою. Не варто без певної мети гуляти по крамницях.

Скорпіон

Прибутковою обіцяє бути друга половина дня. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечір.

Стрілець

Гроші надходитимуть вчасно. Та незалежно від кількості доходу відчуватиметься нестача коштів. Великі суми витрачатимуться на потреби родини.

Козеріг

Дефіциту коштів не буде. Можливі збитки через придбання неякісного товару. Уважно підходьте до вибору речей у крамницях.

Водолій

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Уникайте участі в авантюрних проектах. В результаті ви можете недорахуватися частини власних грошей.

Риби

Суттєвих змін у сфері фінансів не передбачається. Не втрачайте здорового практицизму. Частину прибутку варто заощадити.

Астрологиня потішила прогнозом на тиждень. Стало відомо, кому пощастить найбільше.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 лютого: чого категорично не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі