неділя, 10 грудня 2023 09:30

Як мед то й ложкою – які знаки стануть казково багатими

Як мед то й ложкою – які знаки стануть казково багатими
Ці дні не підходять для першого побачення й пошуку своєї пари. Фото: pixabay.com

9-10 грудня підвищується плодючість організму. Можна подумати про поповнення в родині. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ревнощі, недовіра й заздрість можуть зіпсувати ваші вихідні, - говорить астрологиня. - Проведіть час із приємними людьми. Не з'ясовуйте стосунків. Така розмова швидко перетвориться на конфлікт. Знайдіть для себе цікаве заняття. Уникайте великого натовпу. Люди не стримуватимуть емоцій. Ці дні не підходять для першого побачення й пошуку своєї пари. Складно буде порозумітися представникам різних поколінь. Купляйте лише необхідні речі. Не час витрачати великих сум. Ускладнюється епідемічна ситуація. Не наражайте себе на небезпеку. Більше гуляйте пішки, дихайте свіжим повітрям. Перевіряйте термін реалізації продуктів. Запобігайте харчовому отруєнню. Казково багатими стануть Тельці, Леви і Водолії. Доля усміхатиметься вам на кожному кроці. Не відмовляйте собі у задоволенні. Як мед то й ложкою".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Дні народження святкуйте у вузькому сімейному колі. Кохані оточуватимуть вас увагою та намагатимуться всіляко догодити. Будьте вдячними їм за це. Займіться облаштуванням свого житла. Купуйте меблі. Грошові операції проведіть до вечора суботи.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Таланитиме тим, хто вміє нестандартно мислити. Будьте відважними та наполегливими. Не бійтесь іти напролом і змінюватися, як того вимагають обставини. Ці вихідні будуть особливо продуктивними. Завершуйте важливі справи. Не відволікайтеся на речі, які не варті вашої уваги.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

За свої вчинки та обіцянки доведеться відповісти. Дотримуйтеся слова. Допомагайте ближнім у скруті. Не говоріть неправди. Краще змовчіть.

Рак (22 червня - 22 липня)

Прийшов час подумати про себе. Не намагайтеся допомогти та догодити усім навколо. Прислухайтеся до власних потреб. Підніме настрій премія, яку отримаєте у суботу. На неділю заплануйте обід з батьками, свекрами та тестями. Приділіть увагу представникам старшого покоління.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Купіть нові аксесуари для себе. Придбана шапка, шарф, рукавички, сумочка чи ремінь пасуватимуть і додадуть особливого шарму вашому образу. Закохаєтеся у колегу. Це покращить атмосферу на роботі і на деякий час зробить життя яскравішим.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Це вдалий час, аби обирати роботу чи змінювати рід діяльності. Нова посада приноситиме не лише гарні заробітки, але й задоволення. Пильнуйте за своїми речами у маршрутках і таксі. Відкладіть переїзд на нове місце проживання. Ризикуєте втратити частину речей чи пошкодити їх під час транспортування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відмовтеся від покупки одягу і взуття. Залишитеся незадоволені якістю. Гроші надходитимуть звідусіль. Повернуть давно забутий борг. Не приховуйте своєї пристрасті. Час, проведений із коханими, нагадуватиме медовий місяць.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Присвятіть ці дні процедурам, які зроблять вас красивішими і здоровішими. Не шкодуйте грошей на себе. Придбаний одяг пасуватиме, а нова зачіска додасть краси та впевненості. Вдалим буде похід до стоматолога, масажиста та косметолога.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Хвилюватися через нестачу коштів не доведеться. Кишеня наповниться після обіду у суботу. Можна планувати святкування Різдва та Нового року. Проведіть час у колі рідних. Покладіть край родинним сваркам. Ідіть на компроміс.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Особливої уваги потребують шкіра, волосся і нігті. Це вдалий час, аби піти до косметолога, перукаря чи записатися на манікюр. Не їжте солодощі на ніч. Це негативно позначиться на вашій фігурі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вашим планам судилося здійснитися. Працюйте наполегливо і насолоджуйтеся плодами своєї праці. Не довіряйте чуткам. Захищайте добре ім'я друзів і родичів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Сили і натхнення буде вдосталь, аби запустити у роботу давно призабуті проекти. Повернення до справ, які раніше чомусь не вдавалися, дасть неочікувано гарний результат. Заробітки не заставлять себе чекати.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на 2024 рік і назвала найбагатші знаки зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Як мед то й ложкою – які знаки стануть казково багатими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі