вівторок, 22 січня 2008 12:14

Як Карла Бруні поправляла трусики на пляжі (ФОТО)
10

Час від часу Карла Бруні відпочиває від обтяжливої ролі коханої французького президента. І вважає за краще робити це на морі - на велике задоволення французьких громадян. На цей раз фотографи застали Бруні на Корсиці.

Не викликає ніяких сумнівів той факт, що в свої сорок років мадемуазель Бруні знаходиться в прекрасній формі і цілком могла б змінити резиденцію французького президента "Лантерн" на подіум. Такою "Першою леді" Франція може тільки гордитися.

Тим часом, італійська співачка і супермодель Карла Бруні сказала в інтерв"ю агентству Reuters, що "поки" не заміжня за президентом Франції Ніколя Саркозі.

Таким чином вона поклала кінець нескінченним розмовам про те, що вони таємно зв"язали себе узами шлюбу.

Тим часом, французький сайт гламурних пліток "Ален Жюль", який ще місяць тому передбачав дату весілля Карли Бруні і Ніколя Саркозі - 9 лютого, тепер стверджує, що пара чекає дитину. За версією сайту, Карла, що познайомилася з президентом Франції лише 23 листопада, вже встигла завагітніти від нього.

Днями, нібито, президент дізнався про приємну новину по мобільнику від самої Бруні - вона подзвонила йому відразу після отримання результатів аналізу і консультації з лікарем в американському госпіталі в престижному паризькому передмісті Нейі, де Саркозі довгий час працював мером. "Це серйозно!" - відреагував президент і висловився в тому дусі, що добре було б, якби була дівчинка. Адже до цього і у нього, і у Карли народжувалися сини.

Сім років тому у Карли був роман з французьким публіцистом Жан-Полем Ентховеном, вона кинула літератора заради його одруженого сина Рафаеля. Також в портфоліо Бруні романи з Міком Джаггером, Еріком Клептоном і Дональдом Трампом.

Також з"ясувалося, що у виборах президента Карла не брала участь. На думку майбутньої дружини лідера Франції, пана Саркозі можна порівняти з Наполеоном або з поп-зіркою Принцом. В тому сенсі, що у більшості невисоких чоловіків дуже великі амбіції, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Як Карла Бруні поправляла трусики на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі