четвер, 24 січня 2008 09:44

Карла Бруні дала інтерв"ю без ліфчика

Карла Бруні дала інтерв"ю без ліфчика
 Журналіст Саймон Міллс, що брав недавно інтерв"ю у подруги президента Франції Ніколя Саркозі, розповів про те, як проходила його зустріч з Карлою Бруні. Він стверджує, що коли прийшов в її паризьку квартиру, колишня модель з"явилася перед ним в напіводягненому вигляді привітавши словами: "Даруйте, що я топлес".

Міллс стверджує, що як і початок зустрічі, вся їх бесіда збуджувала його як віагра. Він відзначив, що поведінка  Бруні абсолютно не нагадує підкреслено холодну поведінку актрис і моделей. І вже тим більше не нагадує поведінку жінки, яка незабаром може стати першою леді П"ятої республіки.

За словами журналіста, Карлу нітрохи не збентежило, що він застав її в напівголому вигляді. Міллс відзначив, що впродовж розмови збентежений був саме він. Під час інтерв"ю Карла виконала на гітарі дві пісні групи Rolling Stones, натякнувши тим самим на свій роман з її лідером Міком Джаггером.

Бруні заявила: "Я завжди любила чоловіків. Я проста людина, дівчина без проблем. Мені здається, що чоловікам це подобається". І дійсно, до Саркозі Карлу пов"язували любовні стосунки з такими знаменитостями, як Дональд Трамп, Ерік Клептон, Кевін Костнер і Вінсент Перез. Крім того, співачка продемонструвала любов до представників влади, почавши зустрічатися з колишнім прем"єр-міністром Франції Лораном Фабіусом.

у ході бесіди Карла організувала журналістові екскурсію по своїй квартирі. Саймон Міллс відзначає, що був здивований побачити таку велику кількість атрибутики, пов"язаної з групою Rolling Stones: пісенники, біографії, класичні альбоми колективу. Схоже, супермодель була їх найвірнішою  прихильницею.

Журналіст також розгледів серйозні книги про політику, томи Пруста і Бодлера, серед яких загубилися інтимні фотографії Карли і Міка на пляжі. За словами Міллса, Карла помітила, що він втупився на книжкову полицю, підійшла до нього і, зробивши невинний вираз обличчя, сказала: "Ой! Яка ж я дурна! Цього не повинно було тут бути".

Нагадаємо, дочка великого промисловця і піаністки Марізи Боріні, Карла залишила успішну кар"єру всесвітньо відомої моделі, щоб присвятити себе створенню власних пісень. Вона випустила два диски, один на французькій (Quelqu"un m"a dit), інший на англійській (No Promises), які були продані по всій Європі у кількості понад 2 млн екземплярів. Карлі Бруні також належить успішна звукозаписна компанія, пише The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні дала інтерв"ю без ліфчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі