середа, 26 грудня 2007 13:08

Як Діма Білан святкував свій День народження (ФОТО)

Свій 26-й день народження Діма відсвяткував не тільки в оточенні своїх друзів, але і двох улюблених дівчат - колишньої подруги Лялі та нинішньої Олени Кулєцької. Причому вони обидві спеціально прилетіли до Москви з інших країн.

Впродовж всієї вечірки іменинник розривався між пані і врешті-решт представив їх одну одній.

Найбільший подарунок Білан, мабуть, зробив собі сам - новенький "мерседес" найостаннішої моделі. На нім винуватець свята і підкотив до модного нічного клубу, де на нього вже чекали гості. Запрошеним не терпілося вручити Дімі подарунки, а сам іменинник розпаковував коробки, потягуючи шампанське. Правда, трохи пізніше він перейшов на міцніші напої.

Филип Кіркоров, який вибрав для Діми за дві тисячі доларів кришталеві келихи, не став чекати своєї черги. На відміну від короля естради, Валерія з Йосипом Пригожиним пропустили тих, хто був перед ними, і подарували Дімі шкіряний пояс з величезною пряжкою у вигляді позолоченого долара.

Привітавши гостей, іменинник кинувся до входу зустріти свою улюблену подругу. Як же здивувалися гості, коли замість моделі Олени Кулєцької на порозі закладу з"явилася колишня кохана співака - Ляля. Дівчина спеціально прилетіла з Лондона, щоб привітати колишнього бойфренда з днем народження. Як з"ясував "Z", напередодні Ляля і Діма провели разом увесь вечір, повідомляє "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Як Діма Білан святкував свій День народження (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі