середа, 05 березня 2008 17:02

Як Барак Обама на тракторі катався (ФОТО)

Вчора в чотирьох американських штатах - Техас, Огайо, Вермонт і Род-Айленд - у республіканців і демократів відбувся черговий етап проміжних президентських виборів - "праймеріз".

Через велику важливість цього етапу телекомпанія FOX та інші американські ЗМІ назвали його "супервівторком номер два".

Вчорашні первинні вибори можуть визначити кандидата на пост президента США від демократичної партії. На кону голосу 350 делегатів на національний партійний з"їзд, який і визначить переможця. Претенденти - сенатор від Ілінойса Барак Обама і сенатор від штату Нью-Йорк Хіларі Клінтон вже отримали 1378 і 1269 голосів відповідно. Для висунення в кандидати на з"їзді демократичної партії необхідно 2025 голосів.

Барак Обама виграв 11 праймеріз підряд, і вчорашнє голосування вважається останнім шансом Хіларі Клінтон переламати на свою користь передвиборну кампанію, що невдало складається. За даними, SkyNews" різні опитування передбачали Клінтон перемогу з невеликою перевагою в Огайо, але дуже жорстку боротьбу в Техасі.

Тим часом Барак Обама перебуваючи в місті Х"юстон (штат Техас) взяв участь в родео-шоу, де спілкувався і фотографувався з прихильниками. Обама навіть не втратив можливості посидіти на тракторі.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Як Барак Обама на тракторі катався (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі