вівторок, 10 квітня 2012 22:51

80 % офісних працівників "халтурять" на роботі

80 % офісних працівників "халтурять" на роботі
У дослідженні взяло участь 2753 респондентів. Фото: khutor.net

80 % офісних працівників в робочий час сидять у соціальних мережах.

Такі дані отримав Міжнародний кадровий портал hh.ua в ході свого дослідження.

У дослідженні взяло участь 2753  респондентів різних вікових, професійних та майнових груп. 95 % опитуваних постійно працюють за комп'ютером.

Більшість проводять на роботі до 9 годин, і майже кожен з них присвячує час не лише робочим завданням, але і перегляду веб-ресурсів, іграм, приватному спілкуванню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На геморой усе частіше страждають офісні працівники

Респондентам було запропоновано обрати один чи кілька найпопулярніших способів відволіктись від роботи. Лідирують такі заняття "спалювання часу", як перегляд особистої пошти, прочитання новин, популярні також соціальні мережі та спілкування в чатах.

51 відсоток респондентів зізнався, що в робочий час регулярно читає особисту пошту, переглядають новини 44 відсотки, офісних працівників спілкуються по "Скайпу" 34 відсотки, у соціальних мережах сидять 20 відсотків опитаних, пишуть і читають блоги 8 відсотків, 6 відсотків грають в комп'ютерні ігри, онлайн-покупки роблять 12 відсотків, на сайтах знайомств розважаються 12 відсотків, шукають в інтернеті роботу 16 відсотків опитаних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який предмет в офісі є найнебезпечнішим для здоров"я

Більш ніж 20% опитуваних виявились надзвичайно сумлінними працівниками – вони користуються вказаними ресурсами не частіше одного разу на день (11,84%) або не користуються ними взагалі (10,50%).

Зараз ви читаєте новину «80 % офісних працівників "халтурять" на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі