середа, 13 серпня 2008 16:23

Офісні працівники зайнялися сексом на очах у перехожих (ФОТО)

У Британії протягом 20 хвилин офісні працівники вдавалися до плотських утіх прямо біля вікна, на другому поверсі компанії UnityPartnership, та так самозабутньо, що не помітили, що зовні зібрався натовп спостерігачів, що вищав від захоплення, пише TheMirror.

Парочка не звернула увагу на підбадьорюючі крики з вулиці. Перегляд імпровізованого, а головне, безкоштовного "порнофільму" змогли припинити офіцери поліції міста Олдем, що тільки під"їхали на місце, які присоромили невдалих коханців і відправили їх додому.

За словами одного зі свідків пікантної ситуації в олдемському офісі компанії UnityPartnership, "чоловікові було близько сорока років, у нього була лисина і він пристрасно цілував груди жінки, його партнерка - струнка блондинка - здавалося, була дещо молодша за нього".

"Коли підійшла поліція, нас було дуже багато, - заявила інша роззява. - Потім хтось постукав до них, щоб сказати, що їх помітили, і вони швиденько сховалися. Це було вельми забавно, оскільки вони обоє були голими".

Варто відзначити, що компанія UnityPartnership займається прокладкою доріг і інженерними послугами для міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Офісні працівники зайнялися сексом на очах у перехожих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі