неділя, 03 червня 2012 13:32

34 українця не змогли вилетіти зі Стокгольму вранішнім рейсом

34 українця не змогли вилетіти зі Стокгольму вранішнім рейсом
Пасажирам доведеться витратити власні кошти на нові квитки. Фото: podrobnosti.ua

З Стокгольма не змогли вилетіти 34 громадянина України, повідомляє 5 канал. Вони пройшли реєстрацію в аеропорту і повинні були вилетіти до Києва ще о 8:50 ранку, проте без всяких пояснень людей не пустили на рейс компанії АероСвіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейс літака відклали через мобільник

Пасажирам скасували реєстрацію, пообіцявши посадити в інший літак. Багаж їм повернули.В АероСвіті пояснили: квитків продали більше, ніж було місць у літаку. Зараз інших варіантів вилетіти до Києва компанія своїм пасажирам не пропонує. Зате радить придбати нові квитки за свій рахунок на завтра - на 15:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрився прямий рейс до Нью-Йорка

Відшкодувати гроші АероСвіт обіцяє з часом. Як повідомлялося, українська авіакомпанія Wizz Air Украіна, що позиціонує себе як бюджетний авіаперевізник, закрила продаж квитків на рейс Київ (Жуляни) - Стокгольм (Скавста). Рейси Київ-Стокгольм виконувалися з 18 грудня 2010 року двічі на тиждень в аеропорт Скавста, який розташований в 100 км від Стокгольма.

Зараз ви читаєте новину «34 українця не змогли вилетіти зі Стокгольму вранішнім рейсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі