субота, 29 жовтня 2022 04:05

29 жовтня день ангела святкують власники чоловічих імен
6

День ангела 29 жовтня святкують: Георгій, Євген, Іван, Леонтій, Олексій.

День ангела - це вшанування святого покровителя, ім'я якого носить людина. Цей день також називають іменинами.

Gazeta.ua пропонує дізнатися значення імен.

Ім'я Георгій - це ім'я давньогрецького походження, у перекладі означає "землероб". Георгій вміє вислухувати свого співрозмовника, йому можна довіритися в лоскітливій ситуації.

Ім'я Євген в перекладі з давньогрецької означає "благородний" чи "знатний". Однією з приємних характеристик Євгена є працьовитість.

Ім'я Іван означає "помилуваний Богом", "милість Божа", "подарунок Божий". Дорослого Івана характеризують такі риси як спокій і добропорядність.

Ім'я Леонтій у перекладі з давньогрецького означає "лев'ячий".

Ім'я Олексій із грецької мови перекладається як "той, що оберігає". Більшість власників такого імені - дуже терплячі люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День ангела 28 жовтня: для кого цей день є особливим

Привітання для іменинників

В цей день ти справляєш не свій день народження, а день народження свого ангела. Я хочу привітати його з цією датою. Я не знаю, скільки йому століть, але саме сьогодні він найкрасивіший і найпернатіший. Ну, а тобі, я хочу побажати, щоб ви ніколи не розлучалися, щоб твій ангел завжди перебував у тебе за спиною, оберігаючи від усіх бід і напастей. Я бажаю тобі доброго і вірного помічника, який вкриє тебе від будь-якої негоди своїм крилом!

***

Від душі вітаю тебе з Днем ангела і бажаю яскравих зірок на небі, які висвітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі й чудових ідей, щирої любові, зігріває твоє серце, великих надій і яскравих моментів щастя.

***

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

***

Хай добрий Ангел береже повік
Вогонь зорі, що долею зоветься.
Життя, неначе вишитий рушник,
Багрянцем калиновим усміхнеться.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Будьте завжди гарними і молодими,
Бажаними, добрими і простими.
Зажди усміхненими і милими,
Зажди коханими і єдиними.

Фото: keep-inspired.com

29 жовтня православна церква вшановує мученика Лонгіна Сотника. Він стояв на варті біля Хреста Господнього і був свідком його страждань, смерті та Воскресіння.

Зараз ви читаєте новину «29 жовтня день ангела святкують власники чоловічих імен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі