четвер, 13 листопада 2008 10:45

25-річна мільйонерша роздяглася для обкладинки (ФОТО)

Головною героїнею листопадового номера журналу OceanDrive стала австралійська топ-модель Міранда Керр, один з "ангелів" агентства Victoria"sSecret. Стаття так і називається "Anangeltakesflight".

У травні цього року журнал Forbes включив Міранду в Top-10 найбагатших моделей світу. У цьому престижному рейтингу вона зайняла десятий рядок із заробітком 3,2 мільйонів доларів на рік.

Міранда Керр в модельному бізнесі з 13 років. У крові цієї 25-річної уродженки Сіднея по-справжньому гримуча суміш: її предки були етнічними персами, сербами, турками і філіппінцями. Вона росла на фермі бабусі, з дитинства захоплювалася верховою їздою і мотоциклами. Але тепер Міранді доводиться відмовлятися від небезпечних розваг і берегти своє тіло, що приносить їй чималий дохід.

Австралійські ЗМІ багато писали про особисте життя Керр. П"ять років тому у неї були романтичні відносини з брокером Аднаном Камілленом, який був звинувачений в крупному шахрайстві. Говорили, що Міранда теж втратила чималі гроші в результаті цього знайомства. Але, навіть розлучившись з Аднаном, вона не почала подавати в суд.

Потім заговорили про її зв"язок з актором Орландо Блумом, виконавцем однієї з головних ролей в "Піратах Карібського моря". І ось відразу два таблоїди, Star і NationalEnquirer повідомили про заручини 25-річної моделі і 31-річного актора.

"Близько року вони обговорювали можливість одруження, але обидва були дуже зайняті роботою. Схоже, це справжня любов, Міранда не проти стати дружиною Блума. Він закохався в неї до безумства, як тільки побачив, а минулого тижня зробив пропозицію руки і серця".

Джерело повідомляє, що пара планує весільну церемонію в традиціях буддистів - Міранда і Орландо практикують буддизм. Міранда Керр називає себе послідовницею школи буддиста Нічерен. Після сну і перед сном вона щодня співає по 20 хвилин.

Навесні Міранда познайомила бойфренда з батьками, а про початок їх відносин вона згадує так."Насправді, на початку нашого знайомства Орландо повівся трохи зухвало. Я не дала йому номер свого телефону, тому що була скована на той момент. Він випросив номер у мого агента, подзвонив і сказав, що ми могли б бути просто друзями. "Тоді гаразд", - сказала я. А дуже скоро все змінилося, між нами з"явилося щось більше, ніж дружба".В даний час Міранда і Орландо зайняті пошуком квартири в Нью-Йорку, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «25-річна мільйонерша роздяглася для обкладинки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі