четвер, 19 червня 2008 10:41

23-річного серійного вбивцю дітей засудили до 171 року ув"язнення

23-річного бразильця Адріана да Силву, що раніше зізнався у вбивстві 12 дітей, засудили до 21 року ув"язнення за вбивство підлітка, яке він зробив в 2003 році.

Таку ухвалу виніс суд в південному бразильському штаті Ріу-Гранді-Ду-Сул.

Всього да Силва зізнався в 12 подібних злочинах. В цілому серійний вбивця засуджений на 171 рік тюремного ув"язнення.

Кожного разу його жертвами ставали безпритульні діти. Вбивця підманював їх на вулиці, обіцяючи подарунки і цінні речі, і пропонував пройти з ним. Після цього злочинець відводив свої жертви на безлюдне місце і душив.

За восьми вбивствами, здійсненими в період з 2002 по 2004 рік, були порушені кримінальні справи. Сьогоднішній вирок став сьомим.

Днями представники міністерства юстиції Японії оголосили про страту через повішення серійного вбивці Цутому Міязакі, жертвами якого наприкінці 1980-х років стали чотири дівчинки віком від чотирьох до семи років.

Сорокап"ятирічний Міязакі був засуджений ще в 1997 році. Він отримав прізвисько "вбивця-дурень" за пристрасть до порнографії і фетишистських картинок, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «23-річного серійного вбивцю дітей засудили до 171 року ув"язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі