четвер, 28 вересня 2006 13:38

20-річний син Анни Ніколь Сміт помер від смертельного поєднання 3-х препаратів

 

Причиною смерті 20-річного сина зірки журналу Playboy Анни Ніколь Сміт стало смертельне поєднання метадона і 2-х антидепресантів препаратів, заявив американський патологоанатом, який проводив розтин.

Токсикологічний аналіз показав, що на момент смерті 10 вересня в лікарні на Багамах, де після народження дочки знаходилася його мати, у Даніеля Сміта в організмі були метадон, а також препарати Zoloft і Lexapro.

Сиріл Вечт, який виконав розтин трупа на Багамах, сказав, що Сміт очевидно помер від "класичної" комбінації препаратів, що надало смертельний "сукупний ефект на центральну нервову систему".

- Факт у тому, що ми маємо ці препарати, і рівень вмісту цих препаратів указує на те, що йдеться про трагічний, випадковий збіг обставин, - заявив патологоанатом.

- Таке трапляється з людьми, які приймають 2, 3 або більше препаратів, - сказав він.

Zoloft і Lexapro є антидепресантами, що зазвичай прописують пацієнтам, які страждають від неспокою і паніки. Болезаспокійливий метадон, як відомо широко використовують люди, які лікуються від наркоманії, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «20-річний син Анни Ніколь Сміт помер від смертельного поєднання 3-х препаратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі