понеділок, 18 лютого 2008 16:28

19-річна мати задушила немовляти відразу після пологів

Військова прокуратура Ленінградської області розкрила вбивство новонародженого, що здійснене його матір"ю. Дівчина задушила дитину, щойно вона з"явилася на світ.

Вбивство немовляти було здійснене на території одній з військових частин в Ленінградській області, і тому попереднє розслідування вели співробітники військової прокуратури.

Труп немовляти був знайдений 24 грудня 2007 року, після чого "в результаті скоординованих зусиль" співробітникам правоохоронних органів вдалося знайти матір загиблого і викрити її в злочині. Дітовбивиця проживала в одному з житлових будинок гарнізону.

Як встановлено в ході попереднього розслідування, жінка народила дитину у ванній своєї квартири самостійно, без допомоги медпрацівників. Відразу після пологів вона задушила немовля, а труп його викинула в лісовому масиві недалеко від військової частини.

До пологів дівчина приховувала свою вагітність не тільки від лікарів, але і від родичів і знайомих.

Кримінальна справа передана для подальшого розслідування в територіальні слідчі підрозділи прокуратури, оскільки підозрювана не має відношення до військових, уклали у ВСУ СКП РФ, передає "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «19-річна мати задушила немовляти відразу після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі