вівторок, 15 січня 2008 14:03

17-річна дівчинка керує бізнесом, що приносить мільйони

17-річна дівчинка керує бізнесом, що приносить мільйони
Ешлі Коуллс в свої 17 років управляє бізнесом, який приносить $1 млн на рік.

Ешлі керує сайтом whateverlife.com, який вона відкрила у віці 14 років, позичивши $8 у своєї мами. Зараз сайт приносить близько $1 млн щорічно. Ці гроші дозволили Ешлі купити великий будинок, на першому поверсі якого знаходиться офіс її компанії.

Інтерес Ешлі до графічного дизайну припав на початок популярності соціальних порталів. Ешлі робила дизайн для сторінок своїх друзів, що розміщуються на Myspace.com. Виходили веселі барвисті картинки із зображенням сердечок. Їх супроводжували цитати з популярних пісень, що відображають спрямованість сайту. Всього за допомогою whateverlife.com були створені дизайни 3 тис. сторінок, третину з яких Ешлі намалювала сама.

Дівчинка розпочала свій бізнес з $8

Щодня сайт відвідує близько мільйона людей. Ця обставина привернула увагу рекламодавців. Перший чек Ешлі отримала на $2700. Другий - на $5 тисяч, третій - на $10 тисяч. Коли прийшли перші гроші, мама Ешлі сумнівалася, що на цьому можна заробляти постійно. Але Ешлі була упевнена, що у неї все вийде. Вона була права. Чеки приходили один за іншим, бізнес ріс, і у результаті вони скопили достатньо засобів, щоб купити будинок з чотирма спальнями, в якому вони проживають в даний час.

Ешлі найняла свою матір, Лінду, щоб допомагати управляти бізнесом, і ще трьох своїх подруг. Вона навчила їх майстерності дизайнера, і кожна тепер повинна робити не менше 25 дизайнерських робіт на тиждень.

На відміну від багатьох дорослих, Ешлі не піддалася на спокусу, яка виходить від багатства. Вона встановила собі зарплату $3 тисячі на місяць. І, крім будинку, не зробила ніяких великих покупок.

"Я не знаю, як це пояснити, - говорить Ешлі. - Але первинне усвідомлення, що у тебе є великі гроші, з часом минає. Так, звичайно, ти можеш купити щось круте, але річ у тому, що мені не потрібно багато чого. Мені подобається інвестувати в мій бізнес", повідомляє Yahoo.

Зараз ви читаєте новину «17-річна дівчинка керує бізнесом, що приносить мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі