пʼятниця, 08 серпня 2008 09:27

10 заповідей люблячої жінки

10 заповідей люблячої жінки
Чоловікам, як дітям в школі, постійно потрібні зміни! Якщо ви цінуєте вашого чоловіка, намагайтесь уникати деяких типових помилок, які  змушують чоловіків тікати від жінки геть.

Психологи зуміли виділити 10 основних пунктів "неправильної поведінки".

1. Перший і найдієвіший подразник - істерики і нотації.  Ніщо так не псує відносини, як постійна невдоволеність життям, ситуаціями і поведінкою улюбленого чоловіка.

2. Не дивлячись на своє палке бажання 24 години на добу бути поряд з коханим, пам"ятайте, що у нього залишаються власні потреби на зразок бажання побачити близького друга, піти на рибалку  або на футбол. У нього можуть і повинні бути куточки в душі, де він хоче відчувати і відчуває себе комфортно- власне як і у вас. Проводьте частину часу окремо один від одного і тоді радість зустрічі буде більшою, а сама зустріч - бажаною.

3. Не намагайся міняти кохану людину по своєму образу і подобі - сприймай і люби його таким, яким він є, прагни більше уваги звертати на його позитивні якості, ніж на недоліки, які до того ж цілком можутьними і не бути.

4. Прагніть бути "іншою", не такою як вчора, спочатку це може показатися дивним і складним, але через деякий час ця гра вам сподобається. Пам"ятайте, що внутрішньо ви залишаєшся вірною собі.

5. Відчувайте свою самодостатність і самостійність. Не докучайте людині нескінченними дзвінками 3 рази протягом години . Це перевірений спосіб викликати негативну реакцію. 

6. Не смійте ревнувати. Ревнощі - ознака невпевненості і підсвідомого бажання оволодіти людиною як річчю, закрити його на всі замки і споглядати з ранку і до вечора. Нічого хорошого з цього зазвичай не виходить. Нескінченні підозри з приводу затримок з роботи, читання особистих повідомлень і SMS ставлять під колосальний сумнів майбутнє ваших відносин.

7. Традиційна жіноча помилка - любов до пліток - може дорого обійтися. Не виносьте сміття з хати, прагніть вирішувати свої питання з коханим наодинці.

8. Не завжди вашу пристрасть до шопінгу з таким же ентузіазмом прийме і ваш коханий. Один-два божевільних спільних походи можуть іноді зіпсувати відносини. Тому, бажано пройтися по магазинах з подругами - заразом і обговорити буде що. Є варіант спільного походу, але ви заздалегідь повинні самі підібрати собі те, що вам подобається, тоді це виглядатиме як сюрприз і не займе дуже багато часу.

9. Ніколи не наполягайте на тому, щоб ваш коханий негайно і беззастережно поділився з вами своїми думками і відчуттями. Якщо він не налаштований на відвертість - розмову краще перенести на потім.

10. Ніколи не примушуйте чекати себе дуже довго. Важко знайти чоловіка, який був би в захопленні від того, що ви спізнюєтеся на годину з гаком.

Виконучи ці прості правила, ви значно підвищите свої шанси на успіх у людини, яку любите, повідомляє wwwomen.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «10 заповідей люблячої жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі