пʼятниця, 02 березня 2007 11:08

10 найбажаніших незаміжніх жінок у світі (ФОТО)
10

Принцеса Великої Британії Беатріс зайняла 3 місце в рейтингу найбажаніших незаміжніх жінок у світі британського журналу FHM, що провів опитування. Вона випередила таких відомих самотніх красунь як Скарлетт Йоханссон, модель Килі Хазел і світську левицю Періс Хілтон.










27-річна дочка рок-музиканта Рода Стюарта Кімберлі Стюарт зайняла в цьому рейтингу перше місце. Батько нещодавно публічно звинуватив її в алкоголізмі.












На 2 місці опинилася актриса Кармен Електра, яка отримала відразу дві "Золоті малини" як найгірший виконавець ролі другого плану у фільмах "Кінопобачення" і "Дуже страшне кіно-4".










4 місце дісталося популярній співачці Сарі Хардінг, учасниці британської групи Girls Aloud. Нещодавно Хардінг стала ще і моделлю, представивши нову лінію білизни від Ultimo в одному з лондонських універмагів.












Актриса Скарлетт Йоханссон зайняла лише 5 місце. Проте її це навряд чи образить, адже вона вже і так очолює безліч рейтингів найбажаніших, найсексуальніших, найкрасивіших жінок у світі.










Актриса Ліндсі Лохан опинилася на 6 позиції. Не дивлячись на безперервні п"янки і тусовки з короткими перервами на лікування в наркоклініці, Лохан вдається ще й заробляти гроші. Так, за даними журналу Forbes, Лохан займає 3 місце у світі як найвисокооплачувана юна актриса Голлівуду.








Російська тенісистка Марія Шарапова займає 7 місце. Шарапова названа серед претендентів на отримання престижної спортивної премії Laureus Award, яку ще називають спортивним "Оскаром".










Як завжди не обійшлося і без світської левиці Періс Хілтон. Спадкоємиця багатомільйонної готельної імперії не звикла розчаровувати чоловіків: вона краща серед непрофесійних порноактрис, як показав її домашній архів, і лідирує серед голлівудських "любителів орального сексу", як зізнався нещодавно її колишній коханець.





Британська модель Килі Хазел зайняла 9 місце. Минулого року вона стала обличчям комп"ютерної гри Formula One 2006, яку створили для PlayStation 2 і PSР. Кілі також зізналася у коханні англійській прем"єр-лізі футболу і взяла участь у фотосесії у футболках британських клубів.








Актриса Кіра Найтлі завершує 10-ку найбажаніших неодружених жінок. Зірка фільму "Піратів Карібського моря" в середині серпня з"явиться в кіноадаптації бестселера Алессандро Барікко "Шовк", де неодноразово з"явиться голою у відвертих сценах.

За матеріалами factnews.

Зараз ви читаєте новину «10 найбажаніших незаміжніх жінок у світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі