вівторок, 22 вересня 2009 12:46

Лікарі імплантували жінці чужий ембріон

Помилка персоналу клініки штучного запліднення розбила серце американській родині. 40-річна Каролін Севедж та її чоловік Сін із Огайо, США, чекають на четверту дитину.

Як повідомляється, після народження їм доведеться віддати хлопчика.

Його біологічні батьки, які заберуть дитину, зверталися до тієї ж клініки штучного запліднення, що й родина Севеджів. В клініці Каролін зробили процедуру, під час якої їй помилково імплантували ембріон іншої пари.

"Повідомляти про це - найважче", - сказала Каролін Севедж, пригадуючи спілкування із біологічною матір"ю дитини, яку вона носить. "Ми намагаємося налаштуватися на позитив..."

У Каролін та її чоловіка є два сини 18 і 15 років, і дочка 18 місяців, яка народилася після штучного запліднення. Зараз жінка перебуває на 35-му тижні вагітності.

Каролін Севедж вже зверталася до цієї клініки, народила дочку.

Як зазначається, про помилкове імплантування чужого ембріона першим дізнався чоловік, - Сіну Севеджу подзвонили із клініки. Коли він розказував дружині про помилку лікарів, вона подумала, що це жарт. Однак коли побачила, що чоловік "побілів, як стіна", мусила повірити.

Пара вирішила не робити аборт, бо це суперечить їх вірі. Вони зустрілися із іншою парою і дійшли згоди.

"Ми будемо цікавитися долею цієї дитини," - каже Севедж.

"Ми залишаємо на розсуд батьків, чи вони скажуть йому колись, чи не повідомлять про нас. Ми хочемо, щоб він виріс здоровим і щасливим".

Адвокати Севеджів працюють над тим, щоб клініка повною мірою взяла відповідальність за свою помилку і обставини, які стали її результатом, пише видання.

Gazeta.ua за матеріалом The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Лікарі імплантували жінці чужий ембріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі