четвер, 23 липня 2009 17:39

Через надмірну вагу не дозволяли всиновити дитину

Автор: фото з сайту www.dailymail.co
  Мелані Кінг важила 126 кілограмів (ліворуч), зараз — трохи більше 60. У центрі всиновлення її запевняли: з надмірною вагою вона фізично не зможе доглядати за дитиною
Мелані Кінг важила 126 кілограмів (ліворуч), зараз — трохи більше 60. У центрі всиновлення її запевняли: з надмірною вагою вона фізично не зможе доглядати за дитиною

39-річна Мелані Кінг із британського міста Хартлпул кілька років не могла всиновити дитину. В опікунських службах казали: вона затовста.

Мелані та її чоловік 35-річний Джейсон кілька років мріяли про дитину. Жінка не могла завагітніти. 2005-го їй зробили штучне запліднення на острові Кіпр. За операцію подружжя віддало 2 тис. фунтів (25 тис. грн. — "ГПУ"). Мелані завагітніла трійнею. Однак за кілька місяців стався викидень.

— Зрештою вирішили всиновити дитину, — згадує Кінг. — Я пішла до місцевої опікунської служби, а там сказали: ви загладка, аби мати дітей.

Чиновники пояснили: з такою вагою Мелані не зможе доглянути малюка, який любить бігати, стрибати й гратися.

На той час жінка важила 126 кг. Зайвої ваги набрала через уживання стероїдів. Ними лікувала астму. Згодом травмувала спину, займатися спортом не могла. Випробувала десятки дієт. Нічого не допомагало.

— Вирішила спробувати дуже сувору кембриджську дієту, — каже. — Вона передбачає лише коктейлі з подріблених овочів та фруктів, більше ніякої їжі.

За два місяці скинула майже 12 кг. Подружжя знову звернулося до центру всиновлення. Прохання задовольнили — дозволили взяти 4-річного хлопчика.

— Я не могла повірити в своє щастя, коли він назвав мене мамою, — говорить Мелані.

Зараз вона важить трохи більше 60 кг. Каже, надалі ретельно стежитиме за вагою.

Зараз ви читаєте новину «Через надмірну вагу не дозволяли всиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі