середа, 12 грудня 2012 06:57

У Феодосії жінка намагалася продати власне немовля за 54 тисячі доларів

 У Феодосії жінка намагалася продати власне немовля  за 54 тисячі доларів
ФОТО: journal.te.ua

У Феодосії стався випадок продажу немовля за 54 тисячі доларів.

Про це "Центру" розповіла прес-офіцер Феодосійського міськвідділу міліції Катерина Гордєєва.

"Молода мати спільно зі своєю бабусею вирішили позбутися від новонародженої дитини, яка, ще не народившись, став для них тягарем", - розповіла вона.

За даними міліції, молоду дівчину ростила її бабуся, так як мати від неї відмовилася. У 20 років дівчина завагітніла, але робити аборт було вже пізно. Щоб позбутися небажаної дитини, вони вирішили продати її. Після чого відразу ж почали шукати "покупців" з Європи і знайшли їх у Німеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині жінка намагалась продати дитину заради ремонту

Так, 10 грудня, в день виписки з Феодосійського пологового будинку, в межах міста у них відбулася "угода", де обидві жінки отримали від "новоспечених" батьків гроші. Після чого всі роз'їхалися.

"Але далеко виїхати не вдалося нікому, оскільки їх затримали працівники сектору боротьби з торгівлі людьми і злочинів у сфері моральності Феодосійського ГО і слідчими Слідчого управління ГУ МВС України в АР Крим", - додала прес-офіцер.

В даний момент новонароджена дівчинка знаходиться в Феодосійській дитячій лікарні, а зловмисниці затримані і містяться в ізоляторі тимчасового утримання в Сімферополі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати продала на органи свою дворічну дочку

Матеріали кримінального виробництва знаходяться в слідчому управлінні, де в даний час ведеться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 15 і ч.3 ст.149 КК України - торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини-карається позбавленням волі на строк до 15 років.
Подальшу долю новонародженої дитини будуть вирішувати органи опіки та піклування.

Зараз ви читаєте новину « У Феодосії жінка намагалася продати власне немовля за 54 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі