вівторок, 03 червня 2008 07:02

ТОП-5 найкращих готелів Європи (ФОТО)
6

Журнал Forbes склав список європейських готелів, які варто відвідати.

Лідирує L"Andana, розташована у місті Маремма, Італія. Експерти вважають видатною кухню готелю. Якщо відомий шеф-кухар Ален Дюкасс відкриває готель, страви в ньому мають бути на зоряній висоті. Навіть якщо вони дієтичні, наприклад, паннакотта із соєвого молока або лавандові тарталетки. Готелю належить виробництво оливкової олії та вина. Крім кулінарії власноруч вирощені оливки, виноград, рапс і базилік використовуються для SPA-процедур.

На другому місці La Scalinatella на італійському острові Капрі. У цьому готелі найкращі приватні тераси. Назва перекладається як "Маленькі сходи", готель побудований на схилі мальовничої скелі, обвиваючи її доріжками подібно до бугенвіллії. Просторі номери з двома ванними кімнатами наповнені світлом, а тераси спускаються прямо до Середземного моря.

Третю позицію займає паризький Ritz, Франція. Готель, що був свого часу будинком Коко Шанель, знаменитий просто царськими ліжками та оздобленням у стилі Людовика XV, оздоровчим комплексом з римськими лазнями, уважним сервісом (співвідношення персоналу та гостей — 3 до 1), а також легендарним баром "Хемінгуей", де було винайдено коктейль Sidecar. Але особливо експерти відзначили чудові ванні кімнати. Косметика класу "люкс", ванни розміром з "Титанік", ваги, химерні шнури для виклику покоївки або камердинера та розкішні халати.

На четвертому місці La Colombe D"Or у Сен-Поль-де-Венс, Франція. Готель славиться картинами. Матісс, Пікассо, Брак, Колдер і Леже — ось лише деякі зі знаменитих художників, що відвідували цей сільський рай у Провансі. Вони залишали тут свої полотна, які тепер висять у холах, на сходах і в деяких кімнатах. З картинами суперничають краєвиди з тераси ресторану, куди місцеві мешканці частенько заходять перехопити і зіграти в петанк.

Замикає п"ятірку Four Seasons Hotel Gresham Palace у Будапешті, Угорщина, обраний за найкраще розташування: біля підвісного мосту в Пешті, а це кілька хвилин ходи від вулиці Ваці — фінансового і торговельного центру Будапешта. Попри історичний фасад і вестибюль у стилі арт-нуво, номери обладнані найсучаснішими зручностями, а з вікон відкривається краєвид на Дунай і пагорби Буди.

За матеріалом Контракти
Зараз ви читаєте новину « ТОП-5 найкращих готелів Європи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі