четвер, 26 травня 2022 14:33

Спецтема: Війна Росії проти України

$6 тис. за втечу з України: затримали організаторів "трансферу" для чоловіків

$6 тис. за втечу з України: затримали організаторів "трансферу" для чоловіків
Затримали організаторів "трансферу" для чоловіків призовного віку. Фото: t.me/dsr_npu

На Закарпатті затримали організаторів "зеленого коридору" для чоловіків призовного віку, які намагалися уникнути мобілізації.

Двоє мешканців області за певну суму обіцяли допомогти особам перетнути кордон поза межами пунктів пропуску через річку Тиса. Вартість незаконного "трансферу" - $1,5 тис. з однієї людини, повідомив Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники будуть ловити на зворотньому шляху усіх чоловіків, які незаконно перетнули кордон

"24 травня оперативники та слідчі затримали двох осіб під час отримання 3000 доларів США та спроби переправити громадян через кордон. Ще 3000 доларів США вони мали отримати вже після проведення успішного "трансферу". Зловмисників затримали. Учора, 25 травня, їм повідомили про підозру", - зазначили в повідомленні.

Організаторам загрожує від п'яти до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років з конфіскацією майна.

У Закарпатській області викрили організаторів незаконного переправлення через кордон. Вони намагалися вивезти з України військовозобов'язаних чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «$6 тис. за втечу з України: затримали організаторів "трансферу" для чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі