вівторок, 13 грудня 2022 13:52

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ проблеми з інфраструктурою. Це впливає на забезпечення її військ – ISW

У РФ проблеми з інфраструктурою. Це впливає на забезпечення її військ – ISW
Російським силам не вистачає інфраструктури для підтримки своїх військ у Криму. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Російські окупанти продовжують зазнавати серйозних проблем у війні проти України.

Ворог не може на достатньому рівні підтримувати свої війська навіть у тимчасово окупованому Криму, свідчить звіт Інституту вивчення війни (ISW).

"Крим – не біля лінії фронту. Але там уже відчувають серйозні проблеми з медичним забезпеченням. 1472-й морський клінічний госпіталь у Севастополі потерпає від дефіциту донорської крові, яка необхідна для лікування поранених окупантів. Медики попередили військове командування про відсутність комерційних запасів для забору крові, але не отримали жодної реакції у відповідь", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW показали свіжі карти бойових дій в Україні

У лікарняних бюджетах на 2022 рік не заклали кошти на матеріали, пов'язані з переливанням крові.

"Пошкоджений кілька місяців тому Кримський міст також допомагає українцям. Так звані воєнні блогери зауважили, що російські сили також можуть відчувати дефіцит постачання через підбиту переправу через Керченську протоку", – звітують експерти.

Росіяни продовжують використовувати інфраструктуру лікувальних та санаторно-курортних закладів на тимчасово окупованій та зайнятій територіях України для надання кваліфікованої медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям. У Луганську один із корпусів пологового будинку окупанти переобладнали під військовий госпіталь. Для надання медичної допомоги залучають персонал із РФ.

Зараз ви читаєте новину «У РФ проблеми з інфраструктурою. Це впливає на забезпечення її військ – ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі