пʼятниця, 05 липня 2024 06:30

Спецтема: Війна Росії проти України

У Криму машини із Z-символікою заливають червоною фарбою

У Криму машини із Z-символікою заливають червоною фарбою
Жителі Криму заливають червоною фарбою машини із символами війни. Фото: facebook.com/ppu.gov.ua

В окупованому ворогом Криму жителі Армянська заливають червоною фарбою машини загарбників із російською символікою та символами "Z".

Кримчани щоденно чинять опір російським загарбникам, демонструючи свою підтримку Україні та віру в неминучу деокупацію півострова, повідомляє представництво президента України в АРК.

"Росіяни в Криму скаржаться, що місцеві жителі в окупованому Армянську заливають машини з російською символікою червоною фарбою на знак осуду", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка з'ясувала, як Росія вивозить з України корисні копалини

Про посилення спротиву свідчать нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних "судах" Криму за статтею про так звону дискредитацію Збройних сил Росії.

"Станом на 4 липня зафіксовано 847 випадків надходження матеріалів, складених за цією статтею. З них у 755 випадках було винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу або приєднано до іншої справи за іншою статтею та винесено сукупне рішення. У 10 випадках розгляд матеріалів продовжується", - вказали у представництві президента.

Російські загарбники розпочали нову хвилю конфіскації цивільних авто на потреби так званої "СВО" на тимчасово окупованій території Луганщини. Йдеться вже про легкові автомобілі, повідомляє Центр національного спротиву.

Зараз ви читаєте новину «У Криму машини із Z-символікою заливають червоною фарбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі