четвер, 12 травня 2022 18:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські загарбники нарощують системи ППО у Криму - Генштаб

Російські загарбники нарощують системи ППО у Криму - Генштаб
Впродовж доби російські терористи обстрілювали позиції українських захисників у районах населених пунктів Питомник та Руські Тишки. Фото: скрін з відео

Російські окупанти нарощують системи протиповітряної оборони у західній частині Криму.

Ворог намагається продовжувати повномасштабну збройну агресію проти України та не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні, йдеться у новому зведенні Генштабу ЗСУ.

На Харківському напрямку загарбники зосередили основні зусилля на тому, щоб не допустити просування українських військ та звільнення тимчасово зайнятих територій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали знищених російських майора та капітана

Впродовж доби російські терористи обстрілювали позиції українських захисників у районах населених пунктів Питомник та Руські Тишки.

На Південнобузькому напрямку ворог активних бойових дій не вів, продовжує утримувати зайняті позиції. Основні зусилля загарбники зосередили на обстрілі українських підрозділів та нарощуванні системи радіоелектронної боротьби.

Російські окупанти продовжують зазнавати втрат майже на всіх напрямках.

Українські захисни під Білогорівкою Луганської області знищили ворожу батальйонно-тактичну групу. Попередньо, ліквідована російська БТГ була зі складу 74-ї окремої мотострілецької бригади країни-агресорки.

Зараз ви читаєте новину «Російські загарбники нарощують системи ППО у Криму - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі