середа, 25 жовтня 2017 22:26

Окупанти затримали 100 безпаспортних бджіл і кота

Окупанти затримали 100 безпаспортних бджіл і кота
Фото: соцмережі

Окупантські ЗМІ похвалилися тижневим уловом на "кордоні" з Україною. Всього за тиждень на підконтрольних Кремлю КПП "Армянськ", "Джанкой" і "Перекоп" російські прикордонники затримали аж 89 кг високоякісних продуктів та різної живності з материкової частини України.

Контрабандну їжу намагалися завезти в обхід митниці в ручній поклажі та в багажниках автомобілів, які прямували на окупований півострів.

"У сумках і валізах знайшли 25 кг м'яса птиці і 6 кг свинини, - повідомили в Россільгоспнагляді, - також було 13 кг сала, 3 кг яловичини, 3 кг баранини та інші продукти в широкому асортименті."

Крім українських м'яса і молока, ще конфіскували 100 бджолосімей, 3 кг живих раків. І одного теж явно українського кота без ветеринарних супровідних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На материкову Україну намагалися завезти обладнання для ядерного бомбардувальника

Про долю нев'їздної тварини не повідомляється.

На межі із окупованим Кримом російські прикордонники на катерах таємно захопили вилов українських рибалок. Про це повідомило представництво президента України в Криму з посиланням на Держприкордонну службу.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти затримали 100 безпаспортних бджіл і кота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі