понеділок, 08 квітня 2019 15:48

Налякалися: росіяни на відстані спостерігають за навчаннями НАТО

Налякалися: росіяни на відстані спостерігають за навчаннями НАТО
Чорномолський флот РФ спостерігає за навчаннями НАТО / фото: zik.ua

Росія вивела ударну групу кораблів у Чорне море і вирішили понаглядати за навчаннями НАТО.

Чергують, щоб швидко зреагувати на можливі "нештатні ситуації", заявляють у Міністерстві оборони Російської федерації.

"У призначених районах акваторії Чорного моря організовано чергування розвідувальними кораблями, а також корабельними ударними групами, береговими ракетними комплексами "Бастіон" і "Бал", літаками морської авіації", - сказали військові РФ.

8 квітня в південно-західній частині Чорного моря стартували спільні навчання НАТО "Sea shield - 2019". У них беруть участь кораблі і авіація США, Болгарії, Канади, Греції, Нідерландів, Туреччини і Румунії у тісній взаємодії з представниками Збройних сил Грузії та України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кораблі НАТО у Чорному морі стримують РФ від агресії - експерт

У Чорне море 1 квітня зайшли одразу шість кораблів Північноатлантичного альянсу. До Одеси прибули фрегати Королівських військово-морських сил Канади й Іспанії — "Торонто" та "Санта Марія". До грузинського порту Поті — чотири кораблі з Нідерландів, Румунії, Болгарії та Туреччини для спільних навчань із тутешньою береговою охороною.

Зараз ви читаєте новину «Налякалися: росіяни на відстані спостерігають за навчаннями НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі