середа, 14 грудня 2016 16:18

Кримського політв'язня Володимира Дудку не лікують у СІЗО

Кримського політв'язня Володимира Дудку не лікують у СІЗО

Володимир Дудка, фігурант справи "українських диверсантів" не отримує належного медичного обслуговування в СІЗО №1 Сімферополя. Про це розповів син арештованого, Ілля Дудка. Пише krymsos.com.

За словами Іллі Дудки, у його батька ще з часів військової служби була низка хронічних захворювань.

"У батька низка хронічних захворювань: виразка шлунка, частий головний біль, біль у серці, а також простатит. Передавати ліки вдається, але це ускладнюється через те, що в СІЗО вимагають сертифікати на ліки. Вперше медикаменти вдалося передати за два тижні, як його затримали. Вчора (13 грудня. - ред.), коли я передавав таблетки, він знову попросив ліки від простатиту, я так розумію ті у нього вже закінчилися", - розповів Ілля.

За його словами, вчора Володимира Дудку відвідав адвокат за угодою Оксана Железняк: "Вони проходили слідчі заходи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Затягували наручники ззаду до оніміння рук" - затриманого в Криму Панова катували шість днів

Раніше адвокат Оксана Железняк повідомляла, що на її підзахисного здійснювали тиск з боку силовиків. Під час спілкування з адвокатом Дудка повністю заперечував свою причетність до злочину, в якому його звинувачують. Він сказав, що свідчив під примусом у присутності адвоката за призначенням Оксани Акуленко. Тоді ж адвокат сказала, що зовнішній вигляд її підзахисного був вкрай хворобливий.

До психлікарні запроторили вже п'ятого кримського татарина.

Зараз ви читаєте новину «Кримського політв'язня Володимира Дудку не лікують у СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі