понеділок, 05 лютого 2024 11:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Ігнат назвав ключ до перемоги і звільнення Криму

Ігнат назвав ключ до перемоги і звільнення Криму
Десантування може проводитися різними методами. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ключ до перемоги, зокрема, звільнення тимчасово окупованого Росією Криму - це перевага в повітрі.

Це ключ до успіху у будь-якій наступальній чи оборонній операції, заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

"Ворог продовжує мати чималу перевагу в повітрі. Через це нам потрібно постійно завдавати ударів далекобійним і технологічним озброєнням. Будь-які дії оборонні чи наступальні мають здійснюватись за безпосередньо досягнення переваги в повітрі. Перевага в повітрі - це ключ до успіху. Дуже багато було очікувань Заходу і наших щодо, як його назвали, контрнаступу. Я, до речі, оце слово навіть не вживав. Я вживаю - наступальні та оборонні дії, бо на різних напрямках у нас були різні завдання", - розповів він у інтерв'ю ЦПД.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дуда сумнівається у звільненні Криму - реакція України та польського МЗС

Десантування може проводитись різними методами.

"Можна і морським шляхом десантувати, перевезти, як форсування Дніпра зараз припустимо проходить. Але скільки ви людей зможете десантувати, якщо вас будуть зустрічати вогнем, все прострілюється? Не все так просто. Треба ворогу ударів завдавати постійно далекобійним озброєнням і технологічним озброєнням", - додав Ігнат.

У середу, 31 січня, в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи.

Зокрема, було завдано удару по окупованому аеродрому в Бельбеку. На це натякнув командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Він подякував усім, хто долучився до ударів по аеродрому в окупованому Криму. Раніше про ракетну атаку повідомляли самі окупанти.

Зараз ви читаєте новину «Ігнат назвав ключ до перемоги і звільнення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі