субота, 05 квітня 2008 07:08

Звільнено Анатолія Муховикова

У четвер, 3 квітня, мер Леонід Черновецький звільнив заступника голови КМДА Анатолія Муховикова, 54 роки.

Перед тим Анатолій Муховиков написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

— На цю посаду буде призначено нову людину, яка буде чесною та відповідальною. Це буде член команди Блоку Леоніда Черновецького, команди, яка працює в інтересах киян, — заявляє міський голова.

За словами мера, жодні політичні спекуляції і порожні звинувачення не заважатимуть ефективній роботі нового заступника на благо киян.

— Більше ніколи не буде скандалів і безвідповідальних звинувачень, що стосуються земельних питань. Усе вирішуватиметься чесно і прозоро, — каже мер.

Анатолій Муховиков 1975-го закінчив Харківський інститут інженерів комунального будівництва. Перша спеціальність — інженер-електромеханік. 2001 року закінчив інститут післядипломної освіти Рівненського державного технічного університету, здобуває другу спеціальність — інженера-землевпорядника. Кандидат економічних наук. Із червня 2002-го перебував на посаді заступника голови КМДА — начальника головного управління земельних ресурсів.

Зараз ви читаєте новину «Звільнено Анатолія Муховикова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі