четвер, 11 вересня 2008 21:22

Зоопарк набирає юних натуралістів

До 30 вересня столичні школярі можуть записатися до наукового гуртка юних натуралістів Київського зоопарку. Діти дізнаються цікаві факти про тварин від досвідчених спеціалістів-зоологів. Перше заняття проведуть 1 жовтня.

— Цей гурток працюватиме безкоштовно. До 30 вересня включно набираємо учнів. Плануємо проводити щотижня чотири години теоретичних занять. Можливо, вони будуть у середу по обіді та в суботу зранку, — розповідає "ГПУ" Євген Ткаченко, 41 рік, керівник майбутнього гуртка. — Спочатку діти ознайомляться із загальною інформацією про тварин, деякими біологічними питаннями. Потім кожен зможе обрати тварину, яку захоче вивчати.

Ткаченко каже, школярі матимуть змогу щодня приходити до зоопарку, слідкувати за обраними тваринами, вивчати їхнє життя, доглядати за ними.

— Якщо це не хижак, то працівники зоопарку дозволятимуть навіть годувати тварину. Якщо ж вона хижа, чи надто крупна, то діти спостерігатимуть за нею, звичайно, на безпечній відстані, — пояснює Ткаченко.

Свого часу гурток юннатів відвідували більшість теперішніх працівників звіринця.

На заняття запрошують школярів віком від 12 до 16 років. Перший урок відбудеться 1 жовтня. Попередній запис проводить Євген Ткаченко. Йому потрібно зателефонувати на мобільний: 8 (067) 910 79 36.

Зараз ви читаєте новину «Зоопарк набирає юних натуралістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі