неділя, 20 вересня 2020 19:27

Зеленський заявив, що Києвом може керувати не лише киянин

Зеленський заявив, що Києвом може керувати не лише киянин
Зеленський заявив, що для ефективного керування містом не обов'язково бути корінним. Фото: ОП

Києвом може ефективно керувати не тільки корінний киянин.

Президент Володимир Зеленський заявив про це у неділю під час презентації Стратегії розвитку Києва від партії "Слуга народу", передає "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубінський танцював у Раді, "випрошуючи" підписи для "Києва без Кличка"

"В контексті місцевих виборів 25 жовтня часто доводиться чути, що Києвом може ефективно керувати тільки корінний киянин. Знаєте, ми з вами перебуваємо в університеті Тараса Шевченка, який народився не в Києві, власне, як і Грушевський, Драгоманов, які викладали не тут. Як і, до речі, Євген Патон, міст якого щодня служить киянам, як і названий "київським Гауді" архітектор Городецький. Ні, це не означає, що Києву не приносили славу люди, народжені тут. Досить згадати Сікорського, Малевича, Лобановського. Просто щоб працювати на благо міста – необов'язково бути "корінним". Обов'язково бути порядним, працьовитим, чесним, талановитим, і вкладати в це місто своє серце і душу. Вірю, що саме такою людиною є кандидат на посаду міського голови Києва Ірина Верещук", - заявив він.

Мер Києва Віталій Кличко потролив претендентку на крісло очільника столиці Ірину Верещук, опублікувавши фото з червоною парасолею.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський заявив, що Києвом може керувати не лише киянин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі