понеділок, 10 листопада 2008 15:11

Завтра з"являться проїзні за 365 гривень

Із завтрашнього дня київський метрополітен розпочне реалізацію проїзних квитків терміном дії 365 днів.

Про це в інтерв"ю журналістів повідомив сьогодні начальник КП "Київський метрополітен" Петро Мірошников.

Тобто, ці квитки діють впродовж 365 днів з моменту першого проходу пасажира по ньому в метро, уточнив він.

"У Київському метрополітені річні проїзні почнуть продаватися завтра. Це будуть квитки на 365 днів на метро", - сказав П.Мірошников.

При цьому він зазначив, що окремо будуть випущені проїзні квитки на 12 місяців, але вони надійдуть у реалізацію пізніше: їх почнуть продавати з 1 грудня. Крім того, готуються річні проїзні, які надійдуть у реалізацію з 1 січня.

"Але вони будуть всі за однаковою ціною. Просто ми зробили систему (користування проїзними) гнучкішою. Якщо хтось хоче такий проїзний (за 365 грн.) купити зараз, то зможе це зробити із завтрашнього дня в касах київського метрополітену", - підкреслив П.Мірошников.

За його інформацією, після підняття тарифів на проїзд у метрополітені спостерігається збільшення пасажиропотоку і зараз вивчається питання, за рахунок чого це відбулося. "Пасажиропотік збільшився на 5% у буденні дні", - повідомив начальник метро.

За його даними, також зросла й виручка метрополітену.

"Ми постежимо далі. Це всього лише кілька днів. Робити якісь висновки поки що рано", - сказав П.Мірошников щодо останніх даних перевезення в підземці.

Як повідомлялося, з 4 листопада проїзд у метро в Києві збільшився з 50 коп. до 2 грн. за 1 поїздку, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Завтра з"являться проїзні за 365 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі