вівторок, 24 червня 2008 07:10

Замість Кільчицької працюватиме Орда

У четвер міський голова Леонід Черновецький підтвердив чутки про звільнення Ірени Кільчицької.

За словами мера, він звільнив свого заступника, бо вона перебувала під постійним тиском з боку міністерства внутрішніх справ:

— Працювати в умовах, коли на тебе постійно нападають... Я знаю точно, їй погрожували бандити із МВС. Це не кожен витримає. Замінити Кільчицьку з її досвідом у сфері управління буде важко.

Леонід Черновецький не уточнив, хто працюватиме замість неї. Але у четвер одне з ділових видань повідомило: "на місце Кільчицької призначать колишнього заступника міністра охорони здоров"я 56-річного Олександра Орду". Останній підтвердив, що мер запропонував йому посаду заступника. Він погодився.

Олександр Орда народився в селі Родакове на Луганщині. Є членом Партії регіонів. 1975-го закінчив Донецький медінститут, за фахом — лікар-стоматолог. 16 років працював головлікарем Донецької міської стоматологічної поліклініки. Із 2003 року по квітень 2008-го — у міністерстві охорони здоров"я.

Опозиційний депутат міськради Дмитро Андрієвський із Блоку Кличка, каже: призначивши Орду, міський голова віддячить Партії регіонів. Тому, що вони підтримують Черновецького й голосували за Олеся Довгого.

Зараз ви читаєте новину «Замість Кільчицької працюватиме Орда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі