пʼятниця, 25 липня 2008 18:06

Загиблих метрополітенівців поховали

У четвер і п"ятницю поховали двох працівників служби колії, тунельних споруд і будівель столичного метрополітену.

Михайло Фідзялов, 58 років, і Віталій Селіченко, 26 років, загинули в ніч із вівторка на середу під бетонними блоками. Вони впали на робітників під час демонтажу перемички у вентиляційній шахті.

Поховали обох за кошти метрополітену. Михайло Фідзялов працював тунельним робітником 11 років. Жив у селищі Баришівка на Київщині. Разом із дружиною Валентиною виховав трьох синів. Найстаршому Сергієві 32 роки, Вікторові — 29, Андрієві — 27.

Покійний Віталій Селіченко родом із села Баранівка Малинського району на Житомирщині. Був одружений, мав доньку Вікторію, 3 роки. У метро працював три роки.

— У Києві Віталій знімав квартиру, — розповідає "ГПУ" Михайло Авраменко, 59 років, головний інженер служби колії, тунельних споруд і будівель метрополітену. — А Михайло Фідзялов приїжджав на роботу щовечора електричкою. Обоє працювали лише вночі. Були досвідченими робітниками.

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду кажуть, що причину трагедії в метро назвуть за 10 днів. Нещасний випадок розслідує створена управлінням комісія. Нині опитують двох працівників, які бачили трагедію. Це розповіла "ГПУ" Ольга Касьян, прес-секретар управління.

Робітники загинули в шахті на території станції Палац спорту.

Зараз ви читаєте новину «Загиблих метрополітенівців поховали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі