неділя, 25 лютого 2007 17:19

За Любов"ю Мальчевською плаче кіт

У вівторок було дев"ять днів як померла 52-річна Любов Мальчевська. Жінка хворіла на гіпертонію та мікрофібріому. Померла у своїй квартирі.

Любов Вікторівна жила разом із чоловіком та двома дорослими дітьми на Борщагівці. Працювала паспортисткою в місцевому ЖЕКу. Коли захворіла, довелося звільнитися. Отримала інвалідність, потім знову повернулася на роботу, влаштувалася прибиральницею.

— Мама була хорошою господинею, смачно готувала — завжди різні страви, — каже Юрій, 31 рік, син покійної. — Вона хотіла, аби болячки відступили. Останнім часом навіть плакала від болю. Незадовго до смерті сказала мені: "Хочу померти, щоб більше не мучитися".

Любов Мальчевська вийшла заміж за військового в 17 років. Разом прожили 34 роки. Чоловік дуже любив її, часто дарував квіти.

У Мальчевських є пес і кіт Лапушок. Улюбленець Любові Вікторівни наче відчував, що господиня помре. Останній тиждень не відходив від хворої, спав біля ніг. Юрій каже, що Лапушок вже другий тиждень лежить на подушці покійної, навіть їсти не злазить, і видно, що в нього течуть сльози.

Любов Мальчевську поховали в селі під Києвом.

Зараз ви читаєте новину «За Любов"ю Мальчевською плаче кіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі