середа, 25 квітня 2007 12:57

Вулицю Гонгадзе знову перейменували

Жителі вулиці Машинобудівної - яку перейменували на честь загиблого журналіста - змушені знов міняти штампи в паспортах.

Тему привласнення імені загиблого журналіста всьому, що приходить в голову, київська влада довела до абсурду. Жителі вулиці Гонгадзе, яка була два роки тому Машинобудівною, з обуренням розповідають, що місцевий жек N911 збирається просити здати паспорти для перереєстрації.

У червні 2005 року Київрада перейменувала вулицю Машинобудівну на Гонгадзе. Через два роки сесія скасувала своє рішення, додавши клопоту півтора тисячам киян.

"Всі роботи по зміні назви були завершені на 80%. Після першого перейменування на всіх дванадцяти будинках жек замінив таблички на "ул. Гонгадзе", а зараз доведеться все робити наново. Декілька підприємств і організацій, які знаходяться на цій вулиці, просто заплуталися. Їх начальство не знає, як поступати: юридична адреса - це дуже серйозно. А його заміна - дуже довга і трудомістка процедура, це цілий пакет документів, - розповіла Тетяна Мартиненко, начальник відділу з питань внутрішньої політики Солом"янського району.

Прізвище Гонгадзе з київських карт не пропаде. До незадоволених приєднаються і жителі проспекту Радянської України, який став проспектом Гонгадзе в лютому. Саме для того, щоб в Києві не було "надлишку" імені загиблого журналіста, і повернули Машинобудівну на місце, пише Главред.
Зараз ви читаєте новину «Вулицю Гонгадзе знову перейменували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі