пʼятниця, 29 лютого 2008 07:04

Водія маршрутки звинуватили в розбої

Три тижні тому в маршрутці Василя Галата, 46 років, стався конфлікт.

На Контрактовій площі до водія підійшла пасажирка. Сказала, що на задньому сидінні спить п"яний чоловік, який залив усе навколо пивом.

— Біля нього смерділо, було багато болота. Відмахувався, коли я будив. Урешті вийшов надвір, але знову зайшов, перегородив прохід.

Василь Галат стверджує, що ввічливо попросив пасажира вийти з автобуса і навіть подав руку, аби той не впав на східцях. Але чоловік ударив його кулаком у ліве око.

— Тоді я не витримав і витягнув його за барки. Я ж йому не якийсь 20-річний пацан! — зізнається Василь. — Сів зверху, аби трохи втихомирився. Він погрожував мене "вбити, спалити, зарізати". Молов казна-що.

За кілька хвилин забіяка втихомирився, підняв свою барсетку, яка лежала поруч, і пішов. Водій поїхав. Коли повернувся на Контрактову, на нього вже чекав наряд міліції.

— Той чоловік звернувся в Подільський райвідділ, написав заяву, що я побив його і пограбував, — каже Василь Галат. — Мене допитали слідчі. Розказав, як усе було, склали протокол. Сказали, з"ясують усі обставини. Чим усе закінчиться, не знаю, боюся й думати про це.

Василь Галат чотири роки працює водієм у маршрутці N13, яка їздить від Контрактової площі до Старовокзальної. Півтора року тому поховав дружину й переїхав у столицю з двома дітьми. Чоловік каже, за весь час роботи на автобусі такий прикрий випадок із ним уперше.

Зараз ви читаєте новину «Водія маршрутки звинуватили в розбої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі